Scrap & Gift Corner

16 oktober, 2006

Nya ordrar på väg hem!

Ny vecka och nya saker på gång!

Först vill jag påminna om Klubbkvällen på onsdag mellan 18-20. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till butiken. Vi kommer att ha demos/inspiration, bjuda på lättare tilltugg och 20% rabatt på allt i butiken!! Glöm inte ditt medlemskort - det är din biljett in denna kväll! Är Du inte redan medlem, kontakta oss omgående så Du också kan vara med! Tel 0522-31780. Medlemskapet för ett år kostar 175:- och då får du alltid 10% rabatt på Scrap & Stämpelprodukter hos oss. När Du fyller år har Du dessutom 50% rabatt på en valfri vara som finns i butiken. Klubbkvällar anordnas 2 ggr per år, höst och vår. Du har allt att tjäna på att vara bonusmedlem hos oss!!

Denna veckan väntar vi bla hem Basic Greys nya Julkollektion, en del för oss nya Bazzil, underbara Rub-Ons, och massor av läckra papper från en ny leverantör - Diane´s Daughter.

I fredags kom flera album både 8x8 och 12x12. Dessa är inte upplagda i webbutiken ännu men det kommer under veckan. För mer info/beställning - ring eller maila oss!

Mycket mer är på väg hem, så kika in ofta så ni inte missar något!

Denna vecka har vi ett kanonerbjudande på band! Alla bandförpackningar 15:-/st oavsett tidigare pris. OBS! Priserna är ej ändrade i webbutiken utan räknas om efter att ni lagt Er order. Klubbrabatt gäller ej på nedsatta varor.

Välkomna till en ny vecka hos Scrap & Gift Corner!
http://www.scrapandgiftcorner.se

Susanne