Scrap & Gift Corner

12 oktober, 2006

Nyhetsbrev v.41

Hej!

Den här månaden händer det så mycket så jag var bara tvungen att skicka ut ytterligare ett Nyhetsbrev.
Massor av varor har kommit in, bla Julpapper från DaisyD´s, papper från 3 Bugs In a Rug, Cherry Arte mfl. Stämplar från bla Stampendous och Magnolia. Foamstamps från Making Memories, Annie Langs underbara Paper Piecing bok, Chipboards från Cosmo Cricket, Album från Making Memories, Novembernumret av Creating Keepsakes och November/Decembernumret av Simple Scrapbooks.
Och mer är på väg hem… bland annat från Mayaroad, Autumn Leaves, Fancy Pants, Create Impress, Quickutz, Chatterbox, BoBunny, Doodlebug, Crate mfl.

Fr o m Torsdag 12/10 tom söndag 15/10 har vi FRI FRAKT på alla ordrar i webbutiken som överstiger 200:-. Ni som beställer för minst 600:- får dessutom en hemlig present värd ca 50:-!
Stor utförsäljning av alla Hello Kitty produkter (-30%) samt stor HELGREA på Yankee Candles Doftljus (-20%)!

Vi kommer under den närmaste tiden att sälja ut stora delar av vårt övriga sortiment (presenter & Interiör) och satsa stort på Scrapbooking & Stämplar. Så hjälp oss att bli störst inom detta området i Sverige! Vi vill veta vad just Du saknar och givetvis kommer vi att göra allt för att få hem dessa varor till bra priser. Som tack för att just Du hjälper oss skickar vi dig en liten present helt utan kostnad, maila oss bara ditt namn och adress i samband med att Du meddelar oss vad Du önskar dig.

Tack vare vår duktiga medarbetare, Gunilla (nillisen), har vi fått en blogg. Där kommer ni att kunna läsa allt som händer i butiken och vad som är på gång. Välkomna till: http://scrapandgiftcorner.blogspot.com/

Glöm inte bort Klubbkvällen på Onsdag 18 oktober mellan 18.00 och 20.00!! Alla som är medlemmar i vår Bonusklubb är välkomna. Vi kommer att ha demos, Prisyra och bjuder på tilltugg. Så missa inte denna chans!

28-29 oktober kommer vi att deltaga på Mässan i Karlstad. Vi kommer där att ha erbjudanden utöver det vanliga, så håll utkik!

4-5 november är vi med på Mässan i Malmö. Flera kanonerbjudanden där också som man bara inte kan missa!


Välkomna till Scrap & Gift Corner!
Susanne & Gunilla

http://www.scrapandgiftcorner.se/

1 Comments:

  • Jättekul med en blogg, ska kika in här!
    Kram på er

    By Anonymous Anonym, at 13 oktober, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home