Scrap & Gift Corner

21 februari, 2007

Nyhetsbrev & Helgerbjudande 22 - 25 februari

Hej!

Så var det dags igen för ett Nyhetsbrev och som vanligt är det mycket på gång här. Detta Nyhetsbrev blev långt men sluta inte läsa för det. Jag lovar att det lönar sig att läsa hela!

Den absolut största händelsen just nu är att vi nu släpper vår egen serie med Memory-Stämplar. I skrivandets stund jobbar Gunilla för fullt med att lägga ut alla nyheterna i vår webbutik. Det kommer även att finnas kort/LO´s gjorda med våra Memory-Stämplar i vårt Galleri och i vår DT Blogg. De få som sett stämplarna i verkligheten och även provstämplat dem har gett dem högsta betyg vilket vi är jätte glada för.

DT-Tävlingen är nu avgjord och den lyckliga vinnaren är Jenny i Bräkne Hoby som vi hälsar Varmt Välkommen till vårt Design Team. Vi fick jättemånga, helt underbara Lo´s och altered och det var INTE lätt att bara välja ut en. Så därför kommer vi nu att erbjuda alla som deltagit att vara vår Gäst DT varsin månad. Och än en gång, ett Stort Tack till Alla som deltog! Ni är Sååå duktiga!! Ni kommer att kunna se deras alster i vårt Galleri inom kort.

Den 22 t om 25 Februari firar vi lite extra hos oss eftersom vi släppt Memory-Stämplarna och helst skulle vi vilja bjuda Er alla på tårta... men det blir ju svårt. I stället ger vi alla som handlar för minst 200:-hos oss 15% rabatt och handlar ni över 600:- får ni hela 20% rabatt! Vi har även ändrat våra fraktvillkor till Er fördel. Betala med kort och maxfrakten är endast 29:-! Fri Frakt när Du handlar för minst 700:-! OBS! att både maxfrakten och fri frakt endast gäller så länge varorna kan skickas som brev. Givetvis kan ni fortfarande välja förskottsbetalning eller faktura.

Alla som handlar av oss i vår webbutik under perioden 20 februari t o m 31 mars kommer att vara med i en utlottning av hemliga paket. Vi drar en vinnare varje vecka. Vinnaren presenteras i vår Blogg varje lördag.

Vi laddar för fullt inför alla trevliga mässor som är på gång i mars. Vi kommer att deltaga på Svenska Scrap & Stämpelmässan, Helsingborgsmässan och Nordiska Scrap & Stämpelmässan. Vill ni förhandsbeställa varor till respektive mässa går det bra. Maila/ring oss bara så löser vi det.

Vi hoppas även att vi ska hinna få hem en hel del nya, spännande nyheter från CHA lagom till mässorna. Även påfyllning av våra basvaror är på gång.

Ha nu en riktigt trevlig fortsättning på kvällen! Kolla in vår Hemsida och Blogg med jämna mellanrum för att inte missa något då det ständigt kommer Nyheter.

Kram på Er alla!
Susanne med personal
Scrap & Gift Corner
http://www.scrapandgiftcorner.se
http://scrapandgiftcorner.blogspot.com